Brandweer rukt uit voor vergeten pannetje op Vlaggemansdreef Bergschenhoek

Bergschenhoek – Op dinsdag 10 november ging er op de Vlaggemansdreef in Bergschenhoek een rookmelder af waardoor de brandweer is uitgerukt.

Het  Snel Interventie Voertuig (SIV) was snel ter plaatse en constateerde dat er rook in de woning stond waarop meteen werd opgeschaald naar gebouw/woningbrand. Hierop kwamen er meerdere voertuigen van de brandweer ter plaatse. Ook werd de hulp ingeroepen van de politie voor het binnentreden van de woning, met behulp van een stormram is de voordeur geforceerd.

Bij binnenkomst is de woning gecontroleerd en bleek er nog een pannetje op het vuur te staan dat vlam had gevat. Gelukkig bevonden er zich geen personen in de woning. Ook de naastgelegen woningen zijn door de brandweerlieden gecontroleerd. De woning is geventileerd waarop de brandweer na een korte controle weer retour kazerne is gegaan.

De brand heeft voor aardig wat stank in de omgeving gezorgd. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de schade af te handelen.