Inzittende(n) gevlucht nadat voertuig te water raakt Groendalseweg in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 21 oktober omstreeks 23:25 uur  zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Groendalseweg in Berkel en Rodenrijs

Een automobilist raakte door nog onbekende reden de macht over het stuur kwijt waarna deze in een sloot terecht kwam. De hulpdiensten waaronder meerdere brandweer, politie, ambulances en de traumahelikopter van Rotterdam-airport zijn ter plaatse gekomen. Ondanks de snelle inzet waren de inzittende(n) van het voertuig inmiddels gevlucht. Brandweer heeft nog wel zoekslagen in het water gemaakt opzoek naar eventueel andere personen maar daarbij is niemand aangetroffen.
De politie is met meerdere eenheden opzoek naar de bestuurder en inzittende(n). Het Mobiel Medisch Team (MMT) is kort ter plaatse geweest maar is weer retour Rotterdam-Airport gegaan.

Een omwonende vertelde onze fotograaf dat toen hij net het bed in wilde hij een hoop slipgeluiden hoorde en vervolgens binnen 2 minuten bij de auto was maar de inzittende waren toen al gevlucht.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om het voertuig uit het water te halen. Voor zover bekend is er (nog) niemand aangehouden.