Brandweer rukt uit voor dakbrand Zeppelinstraat in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Op donderdag 15 oktober omstreeks 11:15 uur kreeg de meldkamer een melding van een brand bij een bedrijf aan de Zeppelinstraat in Berkel en Rodenrijs.

Meerdere eenheden van brandweerkazerne Frobenstraat Rotterdam zijn voor de melding uitgerukt, nadat er korte tijd brand woedde in dakisolatie in het dak. Klusser waren bezig met dak werkzaamheden toen er brand ontstond, zij hebben een eerste bluspoging gedaan met schuimblussers. Met resultaat, de brand was bij aankomst van de brandweer al geblust.

De brandweerlieden hebben korte tijd op het dak onderzoek gedaan en gecontroleerd of er geen smeulende resten aanwezig waren. Na kleine sloopwerkzaamheden en controle konden zij weer retour naar kazerne.

Wat de brand voor schade heeft aangericht is niet bekend.