Bestuurder van bromfiets ten val op Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 9 oktober ontvingen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de kruising Klapwijksezoom met de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 13:50 uur zou er een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommer en een automobilist waarbij de bestuurster van de bromfiets hard ten val is gekomen. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen waarna het bleek dat er geen aanrijding was maar dat de bestuurder van de tweewieler geschrokken zou zijn van de uit de Klapwijksezoom komende personenauto en zo hard is gaan remmen dat hij de macht verloor en onderuit gleed. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.

Het verkeer vanaf de Noordeindseweg in de richting van de Klapwijkseweg ondervond flinke hinder waaronder ook de RET-lijn 174.

De tweewieler heeft flinke schade opgelopen door het ongeval.