Grote zoekactie na inbraak bedrijfspand op Huygensstraat in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdagavond 6 oktober heeft de meldkamer een melding gekregen van een een overval op de Huygensstraat in Berkel en Rodenrijs.

Meerdere eenheden van de politie zijn met spoed ter plaatste gekomen, waaronder een hondengeleider. Uit onderzoek bleek al snel dat het niet ging om een overval maar een inbraak waarbij de inbrekers zijn overlopen, er bleek nog een persoon aanwezig te zijn in het pand. De daders zijn hierop gevlucht. Hoe de daders zijn weggekomen is nog onduidelijk meldt de woordvoerder van politie-eenheid Rotterdam Rijnmond. Het zou om 4 daders gaan, maar een signalement is vooralsnog niet bekend.

Meerdere eenheden van de politie zijn direct een zoekactie gestart, ook een politiehelikopter heeft enige tijd boven Berkel en Rodenrijs gevlogen. Of de inbrekers iets hebben buitgemaakt is vooralsnog niet bekend.