Boom omgewaaid op Kerksingel in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Zondag 4 oktober is de brandweer gealarmeerd dat er een boom omgewaaid zou zijn aan de Kerksingel in Berkel en Rodenrijs.

Zondagmorgen omstreeks 11:30 kreeg de brandweer een melding over een omgevallen boom. De brandweer was snel ter plaatse alwaar zij een boom aantroffen waarvan de wortels uit de grond kwamen. De boom lag nog niet om, deze werd tegengehouden door een andere boom.

De brandweer heeft het terras van Muller en Co afgezet vanwege het risico op omvallen, tijdens een nieuwe windvlaag is de geknapte boom die door een andere boom werd tegengehouden toch omgevallen.

De brandweer heeft gemeente Lansingerland ingeschakeld om de schade op te nemen. De omgevallen boom wordt afgezet met hekken en zal morgen verwijderd worden door de gemeente. Een andere boom welke nog op omvallen staat zal door de gemeentewerkers worden omgezaagd.