Mishandeling van een persoon bij DPD Celsiusstraat Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag 9 september is de politie opgeroepen voor een mishandeling op de Celsiusstraat bij het bedrijfspand van DPD.

Meerdere eenheden zijn met spoed ter plaatse gegaan en hebben onderzoek gedaan. Uit het onderzoek is gebleken dat het zou gaan om een uit de hand gelopen verkeersruzie. Één van de betrokkenen was niet meer op de locatie aanwezig, hierop is er door een eenheid op de locatie van DPD gepost. Die betrokkene is niet meer bij de DPD op komen dagen maar heeft zichzelf later vandaag op het bureau gemeld, is daar meteen aangehouden en zou worden verhoord.

Bij de mishandeling is één persoon gewond geraakt maar een ambulance was niet nodig. Wat de precieze aanleiding voor de ruzie was is niet bekend.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland)