Geen gewonden na botsing tussen fietser en quad op Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 12 april heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een fietser en een quad op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 16:00 uur kwamen een fietser en een quad-rijder met elkaar in botsing op een oversteekplaats aan de Oudelandselaan. De fietser is tijdens het oversteken in botsing geraakt met de quad. Surveillerende agenten kwamen op dat moment toevallig aanrijden en hebben beide partijen ondersteund bij het invullen van de schadeformulieren.

Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De bestuurder van de quad heeft van de agenten een waarschuwing gekregen voor zijn rijgedrag. Beide voertuigen zijn beschadigd door het ongeval.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland!)