Inbrekers slaan toe in een BMW aan de Zilvergracht Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – In de nacht van  24 op 25 oktober is er ingebroken in een BMW aan de Zilvergracht in Berkel en Rodenrijs.

Donderdag op vrijdag hebben onbekenden omstreeks 02:45 uur ingebroken in een BMW welke stond geparkeerd aan de Zilvergracht. Uit het voertuig zijn zowel de radio als een ingebouwd display gestolen. De eigenaar heeft camerabeelden van de inbraak.

De eigenaar van de personenauto heeft aangifte gedaan bij de politie.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip op de 112Lansingerland tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland!)