Slachtoffers gewond na straatroof Eilandpad in Bergschenhoek

Onderstaand bericht is een Rectificatie van een eerder gepubliceerd bericht met betrekking tot een straatroof aan het Eilandpad in Bergschenhoek. Na het opvragen van informatie aan de politie hebben wij het bericht herschreven.

Bergschenhoek – Zaterdagavond 22 december heeft er omstreeks 22:20 uur een straatroof plaatsgevonden aan het Eilandpad / Landmetersplein in Bergschenhoek. 

Twee personen liepen op het Eilandpad / Landmetersplein waar zij door meerdere daders (vermoedelijk 5 personen) beroofd zijn van hun spullen. De slachtoffers van 16 en 17 jaar liepen beide verwondingen op aan hun neus.

De daders waren gekleed in donkere kleding, droegen een capuchon en hadden maskers op. Zij zijn gevlucht richting de Scholendreef.

Wat er exact is weggenomen is niet bekend.

Heeft u iets gezien of gehoord ?

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u camera’s hangen in de omgeving van het Eilandpad / Landmeterplein en de Scholtendreef ? Mogelijk heeft u dan beeld waar de vermoedelijke daders op te zien zijn. Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

 

Eilandpad, Bergschenhoek

Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.