Bergschenhoek – Traumahelikopter ingezet voor Medische noodsituatie bij school

Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 23 september werd de ambulancedienst van Rotterdam Rijnmond en de traumahelikopter van Rotterdam omstreeks 13:45 uur opgeroepen voor een incident aan De Zijde in Bergschenhoek.

Ter plaatse bleek het incident zich af te spelen in een school aan De Zijde. Omstanders meldden dat het incident ging om een meisje, dat na een ongeval een slagaderlijke bloeding opliep. Dit is echter nog niet bevestigd.

De traumahelikopter landden nabij de school en heeft het ambulancepersoneel ondersteund. De politie heeft ervoor gezorgd dat beide hun werk konden doen.

Het meisje is hierna met spoed overgebracht naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam.

Bij nieuwe informatie zullen wij dit bericht updaten!