Privacy Statement

Wij vinden Uw privacy heel belangrijk! Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Over ons

Onze contactgegevens:
Spa-Media
redactie@spa-media.nl
Telefoon: 010 – 21 05 003

Verwerking van gegevens

Wij verwerken op onze website allerlei gegevens, ook van onze bezoekers. Hieronder leggen wij uit wat wij precies voor gegevens verwerken en wat wij hiermee doen.

Contactformulieren

Onze website heeft meerdere contactformulieren. Via deze formulieren kunt u in contact komen met de redactie of beelden toesturen naar de redactie. In deze contactformulieren vragen wij u om een aantal persoonsgegevens, deze hebben wij nodig om ,indien nodig, met u in contact te komen.

 

Cookies

Op onze websites maken wij gebruiken van cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat wordt opgeslagen op uw computer. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer u onze website opnieuw bezoekt.

Tracking cookies

Social Media

Wij gebruiken cookies van diverse Social Mediakanalen, zodat de informatie van deze social mediakanalen direct kan worden weergegeven op onze website en om voor u relevantere advertenties weer te geven. Meer informatie over de cookies van onze Social Mediakanalen leest u hieronder:

Twitter

Meer informatie over de cookies van Twitter vind je hier: [https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies]. Deze Twitter cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Facebook

Daarnaast plaatsen we cookies van Facebook. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier: [https://www.facebook.com/policies/cookies/]. Deze Facebook cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Google

Onder andere om advertenties beschikbaar te stellen gebruiken wij ook cookies van Google (Adsense, Google+ Platform, Google Analytics), deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. De Google cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/].

Cookies uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.
Via de website van de Consumentenbond [https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

 

Rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens.
Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via Redactie Spa-Media

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken, en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Toestemming intrekken
Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen
Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Oktober 2018