Enorme drukte bij heropening Rataplan in Berkel en Rodenrijs

Lansingerland – Donderdagochtend 28 november is dé kringloopwinkel van Lansingerland weer heropend na de verwoestende brand op 17 juni jl. in Berkel en Rodenrijs.

De winkel is vanmorgen iets na 11:00 uur officieel heropend door Wethouder Ankie van Tatenhove. De opkomst was enorm, de winkel ging om 09:00 uur open. Bij de kassa’s stonden enorme rijen met volgepakte winkelwagens en/of winkelkarretjes.

Rataplan kreeg in korte tijd na de brand ruimtes aangeboden om opnieuw te beginnen, al vrij snel hadden zij het pand dat vandaag is heropend in zicht en zijn hier begonnen met verbouwen. Rataplan opende eerder al hen deuren zodat mensen spullen konden doneren, hier is enorm veel gehoor aan gegeven. Alles wat in de winkel ligt is van donaties.

Het nieuwe pand bevindt zich aan de Industrieweg 50 en biedt ruim 2.000 m2 winkelruimte verdeeld over drie verdiepingen. Ook hier is weer een compleet assortiment van kleding, boeken, elektra, huisraad, fietsen en meubels te vinden. Daarnaast kan er een pauze worden genomen tijdens het winkelen want er is een gezellige horecahoek ingericht.