Flinke file na ongeval met meerdere voertuigen op de A12 thv Bleiswijk

Dinsdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de A12 nabij Bleiswijk.

Omstreeks 19:20 uur ging het mis op de A12 nabij Bleiswijk, hier vond een ongeval plaats tussen drie voertuigen. Al snel bleek dat één van de personenauto’s in de dode hoek van de vrachtwagen zat, hierdoor had deze de personenauto niet gezien. De personenauto is gaan tollen en is van de derde rijstrook naar de eerste gegaan en hier tegen de vangrail stil komen te staan. Door het tollen heeft de personenauto nog een personenauto geraakt.

De hulpdiensten waaronder politie en een ambulance (uit Hollands Midden) waren snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft één inzittende behandeld, maar er hoefde niemand  vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Ten tijden van het incident zijn er twee rijstroken richting Den Haag afgesloten geweest. Hierdoor ontstond er een flinke file.

De vrachtwagen en één personenauto hebben weinig schade aan het ongeval overgehouden, de Fiat zal geborgen worden door een bergingsbedrijf.

Alle betrokken bestuurders hebben een blaastest ondergaan en zijn allen goedgekeurd.