Automobilist rijdt dwars door betonblok van oprit A12 Zoetermeer, bestuurder is spoorloos

Zoetermeer – Donderdagavond heeft een bestuurder van een Volkswagen Golf een flinke schade aangericht op de oprit van de A12 bij de Oostweg in Zoetermeer.

Een bestuurder is tegen de klok van twaalf uur bij de oprit van de rijksweg A12 bij de Oostweg dwars door een betonblok gereden welke dienen als afscheiding waarna deze tegen de geleiderail tot stilstand gekomen. De politie en Rijkswaterstaat waren snel ter plaatse, maar de bestuurder van het voertuig was al gevlogen. Een flinke schade liet de bestuurder achter.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse en heeft het voertuig geborgen. Nadat het voertuig was geborgen werd het wegdek nog schoongemaakt. De politie heeft in de omgeving gezocht, ook op het nabijgelegen industrieterrein. Voor zover bekend is er niemand aangetroffen. De politie doet verder onderzoek naar de bestuurder van het voertuig.

De oprit naar de A12 richting Den Haag was wegens het ongeval vanaf de Zuidweg gezien niet bereikbaar voor het verkeer. In de andere richting vanaf het Prinses Maximaplein kon het verkeer wel de A12 op.

 

Auto rijdt dwars door betonblok van oprit A12 Zoetermeer, bestuurder is spoorloos

Zoetermeer – Donderdagavond heeft een bestuurder van een Volkswagen Golf een flinke schade aangericht op de oprit van de A12 bij de Oostweg in Zoetermeer.Een…