Gewonde na steekpartij Voorweg in Zoetermeer

Zoetermeer – In de nacht van maandag op dinsdag 6 juli heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Voorweg in Zoetermeer.

Iets voor 02:00 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Voorweg in Zoetermeer,  de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team zijn uitgerukt. Het MMT kwam met de traumahelikopter ter plaatse en is nabij de rotonde van het Prinses Maximaplein geland. De arts en verpleegkundige van het MMT zijn hierna naar het incident vervoerd door de politie.

Er is één persoon met verwondingen behandeld met ondersteuning van het MMT, hierna is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.​ het voltallige team van het MMT is weer retour naar Rotterdam The Hague Airport.

Voor zover bekend is het steek-voorwerp niet gevonden, de politie heeft in de omgeving gezocht. Evenals of er een verdachte is aangehouden.

De politie doet onderzoek naar het incident.