Gewonden na steekpartij nabij skatepark Fonteinbos in Zoetermeer

Zoetermeer – Zaterdagavond 5 juni zijn er twee personen gewond geraakt na een steekincident nabij een skatebaan aan het Fonteinbos in Zoetermeer. 

Omstreeks 23:10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekincident welke heeft plaatsgevonden nabij bij de skatebaan aan het Fonteinbos, ter plaatse is er twee personen behandeld op verwondingen. Na behandeling is zijn beide naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft een plaats delict (PD) gemaakt en doet onderzoek naar het incident. Wat er vooraf is gegaan aan het steekincident is vooralsnog onbekend. De woordvoerder van de politie wilde niet veel vrijgeven en zoekt het morgen verder uit.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.