Bestuurder verliest macht over het stuur en rijdt tegen hekwerk Bleiswijkseweg Zoetermeer

Zoetermeer – Dinsdagavond 25 mei werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Bleiswijkseweg in Zoetermeer.

Omstreeks 19:00 uur raakte een bestuurder naar eigen zeggen de macht over het stuur kwijt waarna hij met een flinke snelheid tegen een hekwerk aanreed. De hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen met spoed ter plaatse.

Wonder boven wonder is de bestuurder niet gewond geraakt. Zowel het hekwerk als de personenauto hebben flinke schade opgelopen, alsmede het hekwerk van het aangelegen pand.

Een camera welke in het voertuig zit is door de politie in beslag genomen, mogelijk staat hier bewijsmateriaal op hoe het ongeval is veroorzaakt. Bij controle van de bestuurder door de politie blijkt dat de rijbewijs van de man al ruim een halfjaar te zijn ingevorderd, de bestuurder is niet aangehouden.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

De politie doet nader onderzoek naar het ongeval.